Arroz con leche de mi abuela

Arroz con leche de mi abuela

Hello everybody, I hope you are having an amazing day today. Today, we're going to make a special dish, Arroz con leche de mi abuela. One of my favorites. For mine, I am going to make it a bit unique. This will be really delicious.

Arroz con leche de mi abuela is one of the most well liked of current trending meals on earth. It's simple, it's quick, it tastes yummy. It is enjoyed by millions every day. They're nice and they look fantastic. Arroz con leche de mi abuela is something which I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Arroz con leche de mi abuela, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Arroz con leche de mi abuela delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

Just in addition, the time it takes to cook Arroz con leche de mi abuela estimated approx 25 min.

To get started with this particular recipe, we must prepare a few ingredients. You can have Arroz con leche de mi abuela using 7 ingredients and 6 steps. Here is how you can achieve that.

Esta es una receta que hacía mi abuela, que mi madre aprendió, le dio su toque y ahora he aprendido yo. La repostería para mí es una asignatura pendiente, no se me da muy allá, creo que es porque soy un poco autodidacta en la cocina y la repostería necesita mucha precisión. Pero creo que el arroz con leche al dejar un poco de margen en las cantidades me sale bastante rico. Así que... allá voy😊

Ingredients and spices that need to be Take to make Arroz con leche de mi abuela:

  1. 2 tazas arroz bomba
  2. 2,5 L leche
  3. al gusto Azúcar
  4. Corteza de naranja
  5. Corteza de limón
  6. rama Canela
  7. Canela en polvo

Instructions to make to make Arroz con leche de mi abuela

  1. Tengo dos maneras de cocer el arroz, una es cocer el arroz con agua y una pizca de azúcar aparte y otra cocerlo directamente con la leche aromatizada.
    Hoy he cocido el arroz con agua y una pizca de azúcar (en casa son muy de dulces), siempre sigo las instrucciones de cocción de cada paquete en este caso me ponía 20 minutos.
  2. Mientras se va cociendo el arroz; pongo una cacerola con 2 L de leche con la piel del limón y la de la naranja (Intentando no coger la parte blanca de ambas frutas ya que es lo que hará que esté amargo el arroz con leche) la canela en rama y azúcar al gusto.
  3. Dejo que se vaya aromatizando la leche el tiempo que tarda el arroz en cocerse
  4. Una vez el arroz se ha cocido lo escurro, retiro la piel del limón, naranja y la rama de canela de la leche e incorporo el arroz en ella.,
  5. Por último, siempre le encuentro utilidad a los botes de mermeladas, encurtidos etc. Así que esta vez he escogido los que tienen el tamaño para comer una persona y he ido metiendo el arroz con leche, y cuando se ha enfriado los he cerrado con la tapa y para la nevera.
  6. En casa siempre se le pone canela molida encima, mi recomendación es que se le ponga en el momento que se va a comer ya que queda más rico, también, la cantidad de leche que he puesto es para la textura que gusta en casa, si lo preferís más líquido, poned más leche y siempre probad de sabor por si hay que rectificar de azúcar, ahora si... espero que os guste y... QUE APROVECHE!!!

As your experience as well as confidence grows, you will discover that you have a lot more all-natural control over your diet plan and also adjust your diet regimen to your personal preferences gradually. Whether you want to offer a dish that makes use of fewer or more ingredients or is a bit essentially spicy, you can make easy modifications to accomplish this objective. To put it simply, begin making your recipes on schedule. As for standard food preparation skills for novices you don't need to learn them but just if you master some straightforward cooking strategies.

This isn't a full overview to fast and simple lunch dishes but its good something to chew on. With any luck this will certainly obtain your innovative juices flowing so you can prepare tasty meals for your family without doing too many square meals on your trip.

So that's going to wrap it up for this special food Simple Way to Prepare Ultimate Arroz con leche de mi abuela. Thanks so much for reading. I'm sure that you can make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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